Presentació

Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de Primària que hem creat un bloc sobre els drets humans per tal de donar-los a conèixer i oferir activitats didàctiques per treballar amb alumnes de Cicle Mitjà.El nostre objectiu és fomentar i conscienciar sobre la importància que té respectar-los per tal d'aconseguir una igualtat arreu del món.

18 de maig, 2008

Escoles compromeses amb el món

El portal educatiu que presento és " Escoles Compromeses amb el món", el qual va dirigit cap a professors i pares més que per alumnes.
Aquest portal, tracta els temes de la cooperació, la solidaritat, drets humans,...
M'he decidit per aquest portal ja que trobo que neix d'una idea molt interessant i té uns objectius molt bons. La seva carta de presentació es la següent:


"Escoles compormeses amb el món va nèixer al 2004 amb la creació de una comissió organitzadora orientada a mostrar, intercanviar i reflexionar conjuntament sobre les experiències educatives que tenen les escoles, les administracions, les institucions locals i les ONG de Catalunya en el món de la cooperació, la solidaritat, l'educació per a la pau, el desenvolupament i els drets humans.
La finalitat principal és aconseguir determinar unes orientacions comunes i la coordinació de xarxes per un treball posterior i regular.
Confiem en el caràcter innovador de la proposta i de les seves perspectives de futur. Un dels aspectes més valuosos d'aquesta iniciativa és el fet que ha estat plantejada com un conjunt definitiu d'accions que permetin una flexibilitat i una renovació contínues.
Amb les diferents aportacions dels membres i participants pretenem oferir una visió contrastada de l'educació per al desenvolupament amb relació a l'escola. L'intercanvi de impressions ens permetrà cercar pnts en comú, així com avançar en la recerca d'uns criteris qualitatius òptims."

Us cunvido des d'aquí a consultar aquest portal ja que és un recurs molt vàlid per a nosaltres com a futurs mestres ja que és una gran font d'informació, recursos,...
Cal destacar la tasca que es fa , ja que unir ong's, escoles, administracions... no es senzill i junts fan una gra tasca.

Tot seguit, el link del portal per tal de facilitar-ne l'accés: