Presentació

Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de Primària que hem creat un bloc sobre els drets humans per tal de donar-los a conèixer i oferir activitats didàctiques per treballar amb alumnes de Cicle Mitjà.El nostre objectiu és fomentar i conscienciar sobre la importància que té respectar-los per tal d'aconseguir una igualtat arreu del món.

16 de maig, 2008

Els drets dels infants i les ONG

Aqui trobem una activitat adraçada a nens de primària de totes les edats i que per tant podríem adaptar perfectament als nens de cicle mitjà.
Considero que és una bona manera d'enfocar el tractament dels drets dels infants.
Aquesta activitat consisteix en recollir informació sobre diferents ONGs, veure com treballen i poder crear-ne una de pròpia.
Una bona manera d'enfocar aquesta activitat cap al tractament dels drets dels infants seria que cada grup de nens cerques informació i després crees una ONG en funció d'algun d'aquest drets, tot denunciant que molts nens no poden gaudir-ne.
Crec que el nivell d'exigència és l'adeqüat per a nens de cicle mitjà i a més permet aprofundir i aprendre noves maneres d'utilitzar l'ordinador, a l'hora que tractem el tema dels drets dels infants.

Per tal de poder observar:
- Els objectius.
- Les funcions o tasques que han de realitzar.
- El procés.
- I la forma de avaluació.
Hem de accedir a la següent pàgina web:

http://www.xtec.es/~pcasals/webquest/intcat.htm