Presentació

Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de Primària que hem creat un bloc sobre els drets humans per tal de donar-los a conèixer i oferir activitats didàctiques per treballar amb alumnes de Cicle Mitjà.El nostre objectiu és fomentar i conscienciar sobre la importància que té respectar-los per tal d'aconseguir una igualtat arreu del món.

19 de maig, 2008

Conclusions

Crear aquest blog considero que ha estat una experiència molt positiva. Tot i que ja n'havia fet un altre de blog aquesta vegada m'ha servit molt més perquè he après a utilitzar diferents recursos que s'hi poden incloure. Em semblava que algunes coses serien complicades però amb l'ajuda de totes les membres del grup i preguntant els dubtes a la professora hem pogut realitzar correctament totes les activitats.
A més de que el blog m'ha estat útil per aprofundir en el tema dels drets dels infants i tenir-ne més coneixements també he après agafar pràctica en l'ús d'alguns programes com el Windows Movie Maker, l'Audacity o el Kid Pix per realitzar les activitats que se'ns demanava.
Penso que pot ser de molta utilitat per fer de mestra ja que hem tingut de buscar informació per treballar un tema concret que havíem triat i a més hem trobat molt material didàctic per poder-ho tractar a l'aula amb els alumnes.
En conclusió opino que hem aconseguit el blog que volíem. Hem aconseguit treballar força bé el tema que ens havíem proposat tractar que és els drets dels infants i hem trobat la informació necessària que ens ha permés fer les activitats adequades pel nivell que està proposat el blog.