Presentació

Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de Primària que hem creat un bloc sobre els drets humans per tal de donar-los a conèixer i oferir activitats didàctiques per treballar amb alumnes de Cicle Mitjà.El nostre objectiu és fomentar i conscienciar sobre la importància que té respectar-los per tal d'aconseguir una igualtat arreu del món.

19 de maig, 2008

Conclusions

El desenvolupament del Bloc ha estat una experiència gratificant des del meu punt de vista. Tot i que en alguns moments els nervis o la inexperiència ens han vençut, crec que entre totes les components del grups i gràcies a l’ajuda de la professora hem pogut resoldre els dubtes i problemes sense més dificultat.
Crec que la creació del Bloc m’ha servit per molt més que per aprendre a crear-lo, amb aquesta creació he après a utilitzar infinitat de recursos TIC com per exemple el Kid Pix, l’Audacity o com realitzar un clip de vídeo utilitzant el Movie Maker.
Considero que els continguts apresos ens seran molt útils en el nostre futur com ha docents, tan a l’hora de fer les classes com per a crear activitats i propostes innovadores i que despertin l’interès dels nens per les noves tecnologies i per allò que estiguin estudiant.
En definitiva, valoro molt positivament aquest treball i crec que l’esforç i la dedicació han donat els seus fruits.
Hem aconseguit crear entre totes un bloc que reflexa el que nosaltres volíem i que pot ser útil per a altres docents, a l’hora que ens ha servit a nosaltres per adquirir coneixements que abans no teníem i que ens poden ser realment útils.